torsdag 2. september 2010

Knall-tøffe klær!

Jeg hadde i vår et innlegg om Pomp De Lux  som var et nytt dansk merke som solgte barneklær på homeparty-basis. Nå har de faktisk åpnet nettbutikk,og gjett hvem som har vært der og siklet.Ja..jeg begynte å bestille "litt" også...og plutselig var handlekurven oppe i over 5000,- kroner!!!Men det er slett ikke fordi de har så dyre klær,- heller tvert imot,prisene var veldig vennlige! Neida...der var altså såååå mye fint at det gikk unna,for å si det mildt.Men,-jeg må nok revurdere den bestillingen og kutte ut litt tror jeg *lol* Men bestille,det skal jeg ihvertfall!
Litt urettferdig at jeg bare har lagt ut jenteklær kanskje...men det var jo de som var finest da...som vanlig!!! Men de har klær både for gutter,og også for de minste! Anbefaler deg et besøk,gjerne med visakortet ved din side!!! :)


2 kommentarer:

  1. Dette må sjekkes ut ja...klærne så aldeles nydelige ut, og så er det jo så lettvint....å bestille fra nettet mener jeg. Ha en fin torsdagskveld Tove...klem

    SvarSlett
  2. du den tryllestaven.. hadde den bare virket... da skulle den iallefall fått svingt og svunget og svusjet seg her i huset!! MEN niks og nei... desverre... bare en liten plastikk dings som virker for en 4 åring mot mor og far... er ikke det typisk?? jeg satt forøvrig klar i går kl 10:00 for å bestille på pompdelux.. ( genseren til tomine fra bilde du likte er derifra.. ) jeg har bestillt MASSE før og er så utrolig fornøyd.. i går ble det nok en gang kjøpt inn til høst og vinter, og kan ikke si annet enn at vi gleder oss!!! we looooove!!!! snart helg igjen... utrolig... stor klem!!

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)