fredag 27. august 2010

Rundtomkringsen

For en snål dag det har vært i dag.Skikkelige regnbyger innimellom sol og varme!Heldigvis...så fikk et par klesvasker til få tørke ute i frisk luft!

Rundt husveggene koste naboens katter seg...mamma Mimmi og 4 søte små...som snart er klare for nye hjem...Martine er klar for å adoptere en allerede.....
Snakke meg om sammensurium - her er alle farger på en og samme katt,men hun er rett og slett helt skjønn denne frøkena!Et par av kattungene har arvet samme fargemønsteret...søt,ikke sant?
Litt liv er det enda i noen av krukkene,mens enkelte har tatt kvelden.Tydelig at høsten er på vei.Nå spretter klematisen ut så vakkert,roser rundt om står i full flor,- plommetreene er stappfulle av grønne plommer som vi venter utålmodige på skal bli gule og rød...mmmmmm!!!! Ripsbær kan du komme og få - vi har i overflod:)
Syrinhortensiaen spretter også snart ut - og da skjer vel det som det pleier å skje hvert år på denne tiden akkurat idet plommene er klar for fortæring og syrinhortensiaen er kjempeflott - det begynner å blåse.Ikke bare litt,men mye!
SÅ knekker det greiner på både det ene og det andre,og vips så den gleden borte i en fei - Jaja...best å ikke ta sorgene på forskudd,- ingen regel uten unntak!!!!!
Vi får håpe helgen bringer flere slike stunder,-der det plutselig blir glohett igjen når solen viser seg og jeg kan slå av varmepumpene som har fått prøvd seg et par kvelder denne uken...


     God helg da:)

1 kommentar:

  1. Sweet pussy's......happy weekend darling..love Ria...

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)