lørdag 7. august 2010

Halve gleden...

...er å glede seg !
Akkurat slik som jeg gjør nå i desse dager....nå er det bare to små,deilige helgedager til jeg og søster´n setter oss på flyene til London!Jippi!!!
Gleden ved å planlegge,drømme litt...
Det er godt å la tankene reise  og tenke på hva man vil få med seg av opplevelser når man drar på tur,og slik skal det være,- det er litt av spenningen,ikke sant? Har bestilt sighteeing selvfølgelig,hop on-hop off! Høyt på strå skal vi være,og teste ut London Eye! Madame Tussauds er obligatorisk...nå gjenstår det å booke musical...
Så må vi innom maaange butikker...fant en fantastisk flott liste på bloggen til Purlpe Area!Kanskje får vi med oss noen markeder,hadde vært gøy å fått med seg hjem noe spesielt,gammelt....med sjel,historie...
Jeg noterer og noterer i min lille bok......alt som skal huskes,alt jeg vil!
Mest av alt vil jeg finne noen tøffe klær til darlingene mine Martine og Linus!
Zara roper på meg,-og jeg svarer:"Jada,jeg kommer!!" Ungene har fått føttene målt...kanskje finner mamsen noen tøffe sko eller støvletter? Jeg drømmer om vakre,gamle blomstrete kopper....kanskje noen spennende interiørblad som ikke selges her? Sette seg ned på en café og spise noe godt,-ja hvem vet kanskje slå på stortrommen og drikke noe godt også ...se på folkene rundt oss...gatelivet,vakre bygninger!Roe ned litt i Hyde park,kanskje leie en hest?Knipse masse bilder...øyeblikk...minner!Inspirasjon og idéer til hverdag og jobb...lade batterier og kose seg masse!Utnytte dagene til det fulle,sove kan vi gjøre en annen gang!Og så selvsagt gå på konserten til Lady Antebellum,det blir herlig!  

Nå gjenstår det å pakke koffertene,og kunsten er som vanlig:

Ta med minst mulig bortover....
(Mest mulig hjem,tji-hi)


God helg til alle som titter innom:)                   


Ps.Har du lyst på en artig tur....down memory lane?Sjekk ut bloggen til Tomine,som har en artig give-away i form av gode,gamle Jane Hellen shampo!!! Les kommentarene under konkurransen og jeg garanterer et smil om munnen...ihvertfall om du var ung på 80tallet!!!Du finner bloggen hennes på sidemenyen min !

3 kommentarer:

 1. Hei Tove!

  Så stilige bilder..
  Forstår godt at du gleder deg til London tur, fikk veldig lyst å bli med i kofferten:))

  Kos deg masse, GOD TUR!

  klem fra meg

  SvarSlett
 2. Kos deg massssseeee...klem

  SvarSlett
 3. Håper dere har en herlig tur. Er veldig misunnelig. Jeg å elsker sangen til Lady A. tror jeg må få tak i den NÅ..

  klem fra vivian

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)