tirsdag 15. juni 2010

Frokost-sikling!Jammen blei det litt sikling over frokost-fatet allerede!!!!
Var ikke det at skiven min var så fantastisk god,ganske så alminnelig med tungerull på denne morgenen,men min venn Maud på facebook hadde bestilt seg kjole/tunika på et sted som heter Provrummet.se  - jeg tittet innom og jeg må bare si at denne kjolen kan jeg også like svææææært godt!Nesten så det jeg må lete frem visa-kortet og bestille selv!Synes egentlig dette er en tunika som man kan bruke hele året,så det er jo ikke bare for sommerene og da føler jeg at jeg legaliserer et eventuelt kjøp littegrann,ikke sant???;)
Må bare innrømme at jeg er veldig giret på klær for tiden.Kunne kjøpt meg for tuuuuusentalls kroner i en fei...har lenge egentlig ikke syns det har vært så mange fine klær,men nå flaumer det over nesten med fristelser både her og der,-jeg liker veldig mye rundt omkring altså!Nei..må nok gruble litt på denne utover dagen,men kjenner at jeg er på nippet ja............får vel vaske litt hus og rydde litt og se om jeg får den ut av hodet!!! (Men det er ytterst tvilsomt!)
Senere i dag skal jeg vise dere noen lykke-funn til jeg fikk tak i - lucky me :)

3 kommentarer:

 1. Nydelig kjole/tunika. Får bare hpe på litt varmt sommervær...fordi vi fortjener det. Klem fra meg

  SvarSlett
 2. NYDELIG!!! Go for it girl!!!! Ikke nøl - kjøp!!

  Ha en fin fin dag!!
  Klem fra Hilde

  SvarSlett
 3. Wowww....this is nice !!! .i love it........happy evening...thanks for comment on my blog...........you are nice!!! hugs from me.........

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)