tirsdag 18. mai 2010

Happy Girl!

Jepp!That´s me"! :D
Er nemlig aldeles overlykkelig over mine nye støvler....de grå,tøffe som er avbildet et par innlegg lenger ned"!For de måtte jeg jo bare ha - sånn er det med enkelte ting her i livet! Men hele støvle-prosessen i seg selv syns jeg var en fornøyelse  - kjempeservice på Bella Blå I Fosnavågen som jeg ringte til på lørdag for å spørre om de kunne legge av et par til meg,det var ikke noe problem!Fantaserte om å stikke av fra jobben og hente de på lørdag,men hvis det var en dag i året jeg ikke kunne stikke av,så var det lørdag!Folk er jo helt tulne når butikken er stengt en dag ekstra,hildrande du :)
Så der ble jeg værende fra tidlig morgen til sene kveld...
Men i går kunne jeg endelig ta landeveien fatt,-puttet ungene i baksetet og kjørte av sted!Fosnavåg,here I come.Kjøreturen i seg selv er jo så flott,og jeg storkoste meg og det tror jeg ungene også gjorde...spennende med fergetur og få kjøpe seg is ombord,og mange fine broer å kjøre over utigjennom havlandet der ute! Nyyydelig!
Kom frem  akkurat i det de skulle stenge - men det holdt *puh*
Men jammen skal det ikke bli lenge før jeg er på plass der ute igjen! For en herlig butikk! Visste omtrent ikke hvor jeg skulle begynne å kikke,fristelser i form av klær og ting og tang til både store og små var der overalt !Jeg tipper på at jeg ga inntrykk av å være lettere små-gal...vill i blikket og sikkert med tunga nesten nedpå knærne .... 
Butikken i seg selv var også kjempekoslig,med mange gamle skap,og koslige kroker og kriker! Har ikke fått ut av hodet en deilig Tina Wodstrup tunika som hadde vært kjekke til støvlene...og de hadde så mye fint til barn også - herlig kvalitet på de klærne! Og bak disken en smilende,herlig jente:)
Bor du i nærheten og har tid en dag,anbefaler jeg en tur utover til Fosnavågen,med innlagt stopp i Ulsteinvik også kanskje?Jeg hadde meg noen slike turer før om årene,og nå skal det ikke bli lenge til neste...der er mange koslige butikker der ute og turen i seg selv bare elsker jeg også.Skal reise tidlig en morgen en dag slik jeg ikke går glipp av noe og slipper å stresse ...gleder meg allerede!!!

Og på Bella Blå...ja der føler man seg virkelig velkommen!!!!!!!!:)

Ps.Og støvlene....hårre steikje...dei var enda bedre i virkeligheten og det var tett før jeg måtte sove med dem i natt,hihi!!!Happy me !

1 kommentar:

  1. Happy girl..happy day..............happy sun...............happy Ria...........

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)