fredag 14. mai 2010

Gavedryss!


Hvem synes ikke det er gøy med pakker? Jeg gjør ihvertfall det....veldig kjekt både og gi og få! Men største moroa lell...det er når ungene skal gi gaver:)
Makan til tisking og planlegging har jeg ikke hørt makan til,tror de gledde seg minst like mye som mamma´n til bursdagen ! Det var stor stas på onsdagen når pappa´n sendte dem alene på Langevågsbåten til byen for første gang...riktignok stod jeg på andre siden og tok imot dem! Så gikk vi en runde på butikker og jeg hintet litt om et og annet som kunne vært kjekt å få,så fikk de ordne ut selv...ganske så kry,uvitende om at moren stod på lur i bakgrunnen og kniste av de to luringene sine!

Vel hjemme igjen pakket de 
inn,lagde kort og styrte på og hadde det 
tydeligvis veeeldig
kjekt i timesvis med prosjektet sitt.
Nå var det selvfølg
elig ikke etter planen at mamsen skulle hoppe ut av senga så tidlig som hun gjorde...faktisk skulle hun vel egentlig vekkes av de søte små,men sånn gikk det altså ikke.Men de stod klare i trappene og ventet når jeg kom igjen fra deilig lang tur med hundene og sang så vakkert at et morshjerte kunne briste :)
Så var det klart for utpakking...hadde vel knapt nok fått av meg sko og ytterklær før jeg måtte slenge meg nedpå en stol og ta imot.Pakke opp slapp jeg...der var det to stykker som var veeeldig ivrige og flinke til 
å hjelpe til...det er jo så gøy å pakke opp..til og med når
 man har pakket inn selv syns ungene:)
Noe av alt det fine jeg 
fikk ser dere her.....søt liten veske som matcher alt det fine som matcher så godt de klærne jeg har i denne herlige muldvarp-fargen som jeg bare elsker!Nyd
elig dusjsåpe fra Versace...ja så lekker var den at den knapt kan brukes! Fine kort settes alltid pris på av en kortoholiker eller kortoman...eller rett og slett kort-elsker :)    Et par deilige singleter...hvorav en med dødningehode - fra Linus selvfølgelig...er man en pirat så er man en pirat!!!(legg merke til at munn og øyne er formet som hjerte da....var ikke det en gøy variant?)
Biotherm-deodoranten som jeg liker så godt....og min 
aller første PIP-bolle,nyyydelig!Skjønne roser,et par deilige god-blad å kose seg og 
slappe av 
med - alltid velkom
ment! Øredobber som matchet så fint en nydelig tunika jeg kjøpte meg for litt siden -Martine må si du er utrolig dyktig å finne gaver ;)
 
Gavekort i fleng som skal bli kjekke å benytte (i hodet:oppbrukt
 
allerede*lol*), Flax-lodd som er uskrapte enda og kan kanskje ha uante summer på lur *
håper*,et par deilige ansiktsmasker som sikkert bare gjør meg enda vakrere,haha.Til og med
 en skjønn seviettpakke med deilig
 
iskrem på...den gleder jeg meg til å bruke!Som jeg sa til Martine og Linus da vi stod opp i dag:"Åååå,jeg vil ha bursdag i dag også jeg!!!!!!"
Blomsterbedene hadde tulipanene klare...å så deilig å gå rett utenfor døren og plukke med seg inn...n venter jeg videre på syriner,roser,-alt som kommer:)


 Tusen takk til alle for
 nydelige og fine gaver...er så glad for
 alle!!!!!
Livet er så deilig og flott
-husk å kjenne på alt det som er godt!
Lukk øynene og pust godt inn,tenk på alt som gjør godt i ditt sinn!
La tankene gjennom hodet gli - 
lad batteriene og finn ny energi!
Sett pris på alt det gode du har..
og vips så er du for hverdagen klar!!

     En potetisk Tove :)


1 kommentar:

  1. Oi så fine gaver du har fått, flinke unger må jeg si....bursdagsklem fra meg

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)