lørdag 17. april 2010

Helgekos !

Skal ikke alltid så mye til for å glede husets frue her i heimen...er for eksempel eitrandes fornøyd med min skjønne,nye slikkepott fra Åhléns jeg! Så pass fornøyd at den måtte testes umiddelbart,så i helgen har jeg bakt krydderkake og laget mokkafromasj.Skulle ikke forundre meg om begge deler ble ekstra gode bare på grunn av denne lille herligheten av en slikkepott...ihvertfall var det enda gøyere å kokkelere:)
Ungene fikk selvsagt prøvesmake litt og slikket i seg fra både vispestaver og slikkepott,nam nam !
Litt belønning måtte selvsagt til etter den "harde" økten på kjøkkenet - må legge til at jeg vasket gulv innimellom også da så unnskyldningen var ekstra god synes jeg så dermed kom det helt tilfeldig med 2 nye blad og nydelige rosa ranunkler fra handelturen på Rema!Jepp...madamen er nøgde:)

3 kommentarer:

 1. Yummie yummie !! is that your daughter??? nice flowers !!

  Have a nice sunny sunday.............

  Hugs from Ria

  SvarSlett
 2. Hei hei♥

  Den slikkepotten stod jeg med i hendene i forrige uke inne på Åhlens, men av en eller annen merkelig grunn kom den seg ikke med til kassa for betaling.... Men nå som jeg ser hvor godt den tar seg ut i jobb må jeg jo ta turen til Åhlens igjen og sikre meg denne deilige slikkepotten - for den er jo bare søt!!! Bladene derimot de er i hus hos meg å hihi :-)

  Ønsker deg en fin søndag♥

  Klem♥Hilde

  SvarSlett
 3. Hey Ria....it´s my son actually...in need of a haircut I suppose,but nope...this mama won´t cut it!!! Love his curls too much :)))

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)