onsdag 31. mars 2010

Verdens skjønneste kaniner?

Maileg kaninene er så herlige,og med så masse nusselig tilbehør som møbler og klær,så mamsen i huset har rett og slett lyst å gå i barndommen altså!!!!Finnes det noe nydeligere ?


Har helt og holdent vært sikker i min sak....kaninene fra Maileg er øverst på listen over verdens skjønneste kaniner...ingen over,ingen ved siden av.Men det var selvsagt før jeg ble kjent med denne gjengen - de seneste tilskuddene i flokken her på Åregjerdet Zoo og Galehus! Her har det nemlig kommet to kaninkull - Snoopie (som jeg kaller Heff) har 6 søte små med Kendra og 6 søte små med Holly !(Noen som har sett Girls of the Playboy Mansion..hihi,stakkars Martine som har kaniner oppkalt etter den serien,men trøster meg med at hun ikke vet bedre da!Synes bare det var litt morsomt med de navnene på kaninene siden de er "bunnies" - skjønner???) 
Kaninungene har kommet i alle slags farger,og de er såååå skjønne alle sammen at!!! Men vi må vel prøve å få redusere flokken litt,det blir litt i meste laget med 15 kaniner! Så dersom det er noen av dere som er interessert og er ytterst dyrevennlige og ansvarlige så gir vi vekk om en god måneds tid!!!
Gjett hva som blir prosjekt nummer en i påsken her i heimen da???
Bygge flere kaninbur selvsagt,slik vi unngår videre ekspansjon!!!


5 kommentarer:

 1. *LOL* Fantastisk morsom kaningjeng og for noen nydelige bilder av de!!!! Må jo å si meg enig i at Mailegene er fantastisk nydelige og jeg er glad jeg har to små jenter som er blitt like facinert av søtingene som mora hihi... Så hos oss holder vi oss til Maileg kaniner *smiler*
  Vi har hatt kaniner et par ganger, men de stikker bare av hmmm....

  Fortsatt God Påske!!

  Klem fra Hilde

  SvarSlett
 2. Herrlighet så nydelige da!

  SvarSlett
 3. Sååå herlig! Nydelige kaniner!
  Ja man kan ikke la de stakkars dyrene gå der uten mat og kos;))
  God påske;)

  SvarSlett
 4. Hei :)

  De ekte kaninene var nydeligst!!!!!!
  Ååå,fikk lyst til å holde en :)

  Fortsatt god påske til deg og dine.

  Klem Siw

  SvarSlett
 5. O my dear what a lovely rabbits pictures!!

  and what a beautiful blog you have !! i will follow you ........and hope you will follow my too.have a happy eater !! hugs from me..... Ria

  May i use a rabbit picture on my blog ??

  Please let me know !.......

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)