tirsdag 23. mars 2010

Nytt Blad!

                                                 Blomster og Hagestoff
                                        Interiør og gode oppskrifter
Nytt og nytt fru Blom....Isabellas har jo eksistert i noen år i Dansk versjon,men det er jo hyggelig at det er kommet på Norsk og at jeg faktisk kunne kjøpe det i Remabutikken til Gubben min:)
Alltid koslig å kjøpe med seg et kjekt blad hjem igjen,-godt å ha noe å slappe av med når barna har kommet i seng og "freden" senker seg i heimen. Så er det jo litt snertent når man kan kjøpe med seg fra den plassen man handler mat også da,ikke sant?

Isabellas er et blad med fin miks av både interiør,hage og oppskrifter...og jeg sier ja takk til alt jeg ihvertfall - kjekt med ny inspirasjon på alle felt.Har kjøpt et og annet av den Danske utgaven av Isabellas,kan ihvertfall konstantere at det blir lettere å forstå oppskriftene her :))

4 kommentarer:

 1. Hei! Så i innlegget ditt hos home&cottage at du så etter jern-møbler til ute-bruk...sjekk krukke-gården i Drøbak/Frogn/Ås De har bare såååå myyye lekkert! ;-)))

  SvarSlett
 2. Hei Tove!

  Så koselig at du ville følge meg på husbloggen min å!!!! Ble kjempe glad for kommentaren din :-) Jeg har ikke funnet så mange leverandører av søyler enda ( men har å egentlig bare tittet rundt etter inspirasjon så langt .....)Skal si i fra hvis jeg finner noen :-)

  Har ikke fått med meg det bladet før.... Gjett om jeg skal på butikken å kjøpe meg lesestoff!!!! Takk for tipset!

  Klem fra Hilde

  SvarSlett
 3. Har sydd onepiece til mintstejenten her i huset :-)
  Og hun nyter plagget :-)

  Mye fint på sidne din :-)
  Ha en fin dag :-)

  SvarSlett
 4. takk for koslige kommentarer folkens:)
  Setter stor pris på alle som en!!!!
  Anonym; har de nettbutikk/webside??? Skal søke på nettet,-bor dessverre litt langt unna men kommer vel til å kjøre forbi i løpet av året:)
  Takk for tipset ihvertfall!!!!
  Imponert over villblomsten som har sydd onepiece selv...skulle vel klat det på et vis jeg også...men det var noe med tid,sted og tålmodighet:/
  Lønner seg ihvertfall å sy selv...de originale koster gaaanske mye :(
  Håper dere titter innom en annen gang :)

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)