onsdag 17. februar 2010

Herlig start på dagen
Ja nå har jeg vært og hatt meg en deilig tur i et fantastisk vær,nok en gang! Føst leverte jeg Martine på skolen,så Linus til barnehage...full av forventninger og ikledd revedrakt til dagens karneval!! Spennende for han:)

Jeg og hundene fortsatte videre,og stoppet også på Posten/Bunnpris for både å sende og hente pakke.Fikke nemlig herlig skilt fra Wallas verden...såg nemlig dette skiltet hos Vivian (No 248) og syntes at det passet veeeeldig godt inn her i heimen...med to småbarn og huset fullt av dyr så kan det vel bli litt rotat og støvat "innimellom" ;) Godt å ha noen å legge skylden på da :)))
Og jammen var det ikke en kjempekoslig overraskelse i pakken også,-nyyydelig duftpose kom på kjøpet,den står i bakgrunnen ser du...det var litt av en service!!! Anbefaler alle å bestille herifra :)


Må nevne at den nydelige Hardanger-løperen i bakgrunnen er litt spesiell,den er det nemlig min Farmor Elvina som har laget.Hun er dessverre død,men jammen ble hun ikke 102 år!!En veldig spesiell og herlig dame som det er kjekt å ha noe etter:)
På Bunnpris snuste jeg litt i bladhyllene også og var heldig og fant nyeste Maison! Skal bli deilig og sette seg ned en gang ut på dagen og kose seg med det,som vanlig så er der nok mye fint å både la seg friste og inspirere av!Hva var vel livet uten blad??? Mye fattigere!!!!!! (Men på den annen side;smeis så masse penger jeg hadde hatt dersom jeg hadde spart alle pengene jeg har brukt på blad opp igjennom årene....kjøpte mitt første House & Garden i 1984,siden har det gått slag i slag*lol*!!!)


Men nå gleder jeg meg til å henge opp det nye skiltet mitt,rydde og pjaske litt før jeg bader en av hundene!
Ha en fin dag du også :)
1 kommentar:

  1. Hey many thanks for visiting the blog! You're right, those photos are very beautiful, but unfortunately not quite remember where I had taken. Usually always put the link to the source! Very nice your blog, I sign up now! Kisses

    Sarah

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)