søndag 31. januar 2010

At det gikk vel............!!!!!!!!!!!!I dag har jeg og ungene prøvd å kose oss ute ,- det har vært en kjempeflott vinterdag i dag også,så først var det ut å renne på kjelke og akebrett....Pisty ville også være i lag,og yppet seg bak gjerdet som han absolutt syntes han var på feil sida av........(livet er hardt altså)!

Ungene hylte og koste seg,fikk superduper fart nedover bakken og jeg stod vakt og passet på at ingen biler kom.
Men andre farer skulle lure rundt hjørnet.........

Linus måtte selvfølgelig prøve de flotte nye skienehan hadde fått av morfar og mormor,så litt senere på dagen bar det ut igjen ! Gjett om det var en som var kry!!!! Men det måtte naturligvis bli noen knall og fall til å begynne med,og da var det visst ikke så kjekt likevel...men så fikk han litt mer dreisen på det,og rente t.o.m litt nedover.Tydeligvis har han snappet opp litt fra Martine og Morfar når de renner på ski,for guten satt seg rett ned i knestående,og moren måtte flire godt!
Linus var kjempeflink,og Martine også,som har litt mer erfaring da.

 Ja jammen kan man undre seg....synes det er intet mindre enn et mirakel at Linusen våra ikke fikk en skra
mme en gang ,etter å ha rent litt for langt i litt for stor fart med kjelken! Da havnet han nemlig her ...midt i buskaset nedom veien!!!! Gjør oppmerksom på at han her henger i "luften" - bare greinene som stopper karen!!! Er igrunnen veldig glad han ikke traff den litt større trestammen i bakgrunnen,-da kunne det blitt en skikkelig smell! Kunne ikke annet enn le heller når jeg såg gute-fanten forsvant over kanten og jeg hørte "Mamma,-hjeeeEEEeelp!"
før morsinstinktet dukket opp og jeg selvfølgelig måtte redde han før han datt enda lenger!
Og når jeg hadde fått lurt av utav alle desse ekle,stikende greinene kunne jeg ikke annet enn undre meg på hvordan han havnet midt inni uten å få så mye som en skramme!!! Heldgivis:)Vi er ihvertfall kjempeheldige som har hatt en så flott vinter så langt,-ja t.o.m Linsu kommenterte for en flott dag det var i dag. Riktignok kom vi i hus med naglebet både her og der,men det gikk like fort over:)


1 kommentar:

 1. Hei Tove
  Tusen takk for meget hyggelig kommentar på bloggen min!
  Det er nydelige ting til barn du har på din blogg - man kan ikke unngå å legge merke til dine meget gode smak på det området (også annet forresten). Skjønne unger og hunder du har!
  Jeg ønsker deg en fin uke! La meg forresten inn som følger hos deg.
  xx
  Lene

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)