fredag 11. desember 2009

Brrrrrrr...........Ja i dag var det sannelig kaldere ute enn jeg trodde! Når jeg skulle ha ungene avsted til skole og barnehage trodde jeg det regnet,men da jeg kom ned på "flatlandet" var det visst frost på veiene...oops,jeg med sommerdekk på "den blå skute" som vi kaller bilen min (har en liten sjørøvergutt som påvirker). Nå har jeg nettopp vært og gått en herlig tur,og skal til å fyre opp,stryke klær og lage pepperkakedeig tenkte jeg,så får vi ha litt baking på formiddagen i morgen,det blir koslig:)
Men ,har dere sett så mange fantastiske pledd de har på Oleana???????? Ingen grunn til å  fryse nå man kan krype inn i desse fantastiske pleddene altså .Egentlig kunne jeg tenkt meg å lagtut enda flere bilder av den FLOTTE kolleksjonen de har,men ta en titt selv Oleana

Er egentlig veldig glad i de fine strikka jakkene etc de har også,husker godt standene de hadde på Gave og Interiørmessen når jeg reiste dit...nydelige ting og flott håndverk.Nei nå fikk jeg nesten lyst å strikke....får stryke først og se hvor langt jeg kommer:)
Oleana-pledd eller ei.........ha en god helg og koooooos deg masse!!!!!!!!!!!

1 kommentar:

  1. Hei og takk for besøk. Kjekt du vil prøve oppskrifta, eg laga den faktisk i går kveld og er veldig fornøgd med den så eg håper du får den til. Bruk rikelig med mjøl, og eg brukar silikonkjevle, det er heilt supert. Lykke til.

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)