onsdag 28. oktober 2009

Høst og Halloween


Ja nå er det altså SÅ fantastisk ute,ord kan ikke beskrive fyrverkeriet av farger! Nyyydelige høstfarger,kaldt med frost på markene så det nesten ser ut som gull som glinser....magisk! Og så er det Halloween også til helgen.....hm,pass deg så ikke noen skumle skapninger ringer på døren din ;)
Best du har litt godteri på lur !!!

I dag er "god-dagen" min,-det høres fælt ut men det er så herlig å ha en dag hjemme uten ungene,som er på skolen og barnehagen nå.Da får jeg svinge meg skikkelig...og nå skal alle dører og vinduer opp og alt skal ut og luftes og jeg skal vaske og rydde og ikke vet jeg hva jeg ikke skal gjøre :) Herlig !!! Putte på litt fin bakgrunnsmusikk kanskje,og stor kose meg :)
Lang tur er unnagjort,så hundene er vel fornøyd en stund:) 
Kanskje får jeg tak i gresskar på en eller annen butikk også,og så tenkte jeg skulle plukke litt kongler og mose og lage litt høststemning utenfor inngangsdøren også ! Og kanksje noen fine greiner som jeg kan lage noe spennende med??? Hmm,-kjenner det kribler i hodet og fingre,best å sette igang tror jeg :) Håper alle har en like flott og fin dag som meg :)
Bilder fra Kim Vallee & Country Homes

1 kommentar:

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)