mandag 19. januar 2009


Her har jeg lagt inn litt hverdagsbilder, har lyst å få vist hvilken fantastisk familiehund den afghanske mynden faktisk er! Her bor vi folk og dyr sammen og hundene er fullverdige familiemedlemmer de også. Linus og Pisty har funnet en kjepp som er gøy å leke med...spørs hvem som er sterkest da??? Nå som det er to nye valper i hus skal selvsagt de bli kjent med oss, og for Martine og Linus sin del som har hatt Raskoh og Shali her i hele livet sitt så er det litt omstilling for dem også selvsagt....men mest moro - se her hvordan Pisty og Martine koser seg ute i hagen!

Og Martine bare eeeeeeeeeeelsker Talisa,det første hun skal gjøre om morgenen er å kose med henne.Men s¨å er jo Talisa så god og kosete også da...liker å ha henne på fanget selv - der kan hun ligge og snorke og være så god at....
Linus og Martine hjelper mamma'n å børste på Shali - han eeelsket å bli børstet,og det var så deilig å jobbe med han.At to fantete unger kom opp på bordet til han var ikke noe problem...mmm,bare enda deiligere det:)
Åååå,som jeg savner å få børste deg,den deilige pelsen din...........kjenne den kraftige muskuløse kroppen din,og ha deg her hos oss.
Life's a bitch sometimes.....


Raskoh og Shali har vi dradd med overalt og her ser dere et bilde fra sommer'n - synes det er så flott med hundene som ligger elegant baki båten mens vi suser gjennom fjordene....det var utrolig deilig å få tatt dem med på båttur,ankre opp på holmer rundtomkring hvor de kunne løpe og utforske og ha det gøy,sammen med oss andre som koste oss med mat,lette etter krabber og levde det gode liv:) Kommer til å savne deg så masse når båtsesongen begynner igjen Shali...du var en tullebukk og steike tulen,men så mye moro og rart vi opplevde med deg.Du er med oss i hjertet alltid,dutten!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)